Mircea Geoana vs. Crin Antonescu vs. Traian Basescu

noiembrie 21st, 2009

Geoana vs. Antonescu vs. Basescu

Mircea Geoana vs. Crin Antonescu vs. Traian Basescu

In aceasta seara am avut impreuna placuta surpriza de a ne vedea candidatul in fata celorlalti doi contracandidati cu importante procente in toate sondajele efectuate.

Impreuna vom invinge, iar sustinerea presedintelui nostru reciproca de altfel, va conta enorm in acest prim tur. A reusit sa ne reprezinte convingerile cu succes in toate dezbaterile si confruntarile mediatizate si mai putin mediatizate astfel incat sa atraga mult mai multa simpatie decat puteti crede asupra acestui partid puternic. (Tinerii o stiu!)

Invingem Impreuna! este deviza pe care ne-am bazat atunci cand am pornit acest proces de a conduce presedintele aliantei PSD+PC catre Cotroceni. Impreuna trecem de primul tur al alegerilor prezidentiale si impreuna putem castiga turul doi.

Trebuie sa ne concentram toata atentia in saptamana ce va urma si sa afisam alaturi de discursul nostru electoral, bucuria si simpatia ce o purtam presedintelui Mircea Geoana!

Asa sa ne ajute Dumnezeu, sa avem ceea ce meritam: Mircea Geoana Presedinte !

Articol in categoria: Campanie


Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /home/jaxadv/public_html/ileanasavu.ro/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273